Najpovoljnije nekretnine u Đurđevcu i Podravini

V – 33 VIKENDICA ZA IZNAJMITI ILI ZA PRODAJU SEDLARICA

Prodaje se ili se iznajmljuje prekrasna vikendica izgrađena 2000. godine. Površina prizemnice je 150m2, a okućnice 60mx30m. Do vikendice vode dva šodrena puta, a smještena je na brijegu, na samom završetku puta što je velika prednost, jer se zbog nemogućnosti prolaska vozila i kretanja ljudi, može uživati u zvucima prirode i prepustiti se trenucima opuštanja. Do 2020. godine na tom dijelu se planira izgradnja asfaltiranih puteva što će uvelike pridonijeti razvoju turizma i izgradnji vinskih cesta.
Nekretnina ima fasadu ispod koje je stiropor debljine 10 cm, te je dobro zaštićena od raznih nepovoljnih vremenskih uvjeta. Prozori su od PVC stolarije sa izostaklima i žaluzinama. Krovište je u izvrsnom stanju na kojem se umjesto krovnih prozora nalaze kućice koje gledaju na voćnjak i okoliš imanja. Na krovištu su postavljeni snjegobrani, zaštitna mrežica radi sprečavanja ulaska životinja, ptica i glodavaca, a između svake grede su zračnjaci.
Vikendica ima prekrasnu blagovaonicu (7mx6m) i kuhinju čiji su elementi i ostali namještaji (stol, stolice, sanduk za drva, komode, police, postolja za sobno cvijeće i sl.) izrađeni po mjeri, ručnim radom po narudžbi vlasnika. Izrada je od najkvalitetnijeg drva - hrasta i jasena. Kompletno su navedene prostorije opremljene. Na podu blagovaonice i kuhinje su postavljene podne keramičke pločice. Vikendica ima malu kupaonicu sa tuš kabinom, wc-om i umivaonikom i jedan vanjski fino uređen toalet (wc+umivaonik) u koji se ulazi izvana, što je idealno za upotrebu kad su u pitanju vanjski radovi.
Nadalje, iz blagovaonice drvenim stepenicama se ulazi u podrumske prostorije koje su preuređene u spavaće sobe, što u ljetnim periodima ima veliku prednost zbog ugodne klime prostora. Podrum ima 2 prostorije površine 3mx3m, i 5mx3m, a u svakoj od njih po 1 ležaj. Podrum se proteže ispod cijele površine dnevnog boravka.
Druge stepenice iznad dnevnog boravka vode u spavaću sobu površine 6mx5m čiji je brodski pod od jasena. Bračni krevet i komoda također su ručni rad od drva.
Blagovaonica, kuhinja i dnevni boravak su cijeli dan osvjetljeni sunčevom svjetlosti zbog same pozicije prostora (istok-zapad) i zbog staklene stijene izrađene od izo-stakla sa metaliziranim svojstvom. Takvo staklo ugrađeno u interijeru vikendice ostavlja dojam otmjenosti prostora.
Vikendica ima pretprostoriju-alatnicu u kojoj su smješteni pribori za održavanje okoliša, kosilica, trimer, alati, stol škripavac i sl.
Cijelo imanje je ograđeno sa žičanom ogradom i tako zaštićeno od ulaska divljači i moguće štete od istih.
Voćnjak je raznolik, od ranih trešanja pa sve do krušaka, jabuka, breskvi, marelica, višnji, šljiva itd.
Na imanju se nalazi visoki srebrni bor, lavanda i oko 100 kom prekrasnih trajno zelenih stabala-tuje (čempresa) koji u skupini izgledaju vrlo dekorativno.
Postoje priključci: struja, voda, plin, mogućnost na gradski vodovod i septička jama.
Grijanje je na plin, ali na velike boce. Mogućnost ugradnje kamina - dimnjak Šidl, fi 16 cm, visine 7 m.
Vikendica ima radio i TV prijemnik.
Dokumentacija uredna.
Detalji nekretnine

priključciplin, voda, struja
mogućnost priključkakanalizacija
grijanjeplin
opremavrt, podrumske prostorije
dokumentacijauredna
energetski razredD
cijena53.000,00 €
lokacijaSEDLARICA
kategorija nekretnineVikendice