Najpovoljnije nekretnine u Đurđevcu i Podravini

K – 159, OBITELJSKA NAMJEŠTENA KUĆA – SEVEROVCI

Prodaje se prizemna obiteljska kuća površine 81 m2, izgrađena 1974. godine na temeljima stare kuće u Severovcima. S obzirom na godinu izgradnje kuća je u odličnom stanju. Krovište je uredno održavano, tavanske prostorije su čiste i uredne. Prozori i vrata kuće su drveni. U kuću se ulazi kroz ostakljenu verandu. Hodnik kuće odvaja dječju sobu dimenzije cca 4x4m, novo uređenu kupaonicu + wc (2,70x2,20m), špajzu, radnu prostoriju (3x3m) od dnevnog boravka (5x5m) i spavaće sobe (3,5x3,5m). U kući se nalazi zasebna prostorija u kojoj je smješten hidrofor i kroz nju se pomoću ljestvi ulazi na tavan.
Sav namještaj i uređaji se prodaju zajedno sa kućom.
U dvorištu kuće se nalazi garaža, ljetna kuhinja dimenzije 5x4m, i pomoćni gospodarski objekti (kotac, kokošinjac, drvarnica, vanjski poljski wc i sl).
Ispred kuće je mali vrt zasijan sa primarnim kulturama, a iza poljoprivredno zemljište namijenjeno za sjetvu ili sadnju poljoprivrednih kultura ili za uzgoj povrtnih kultura.
Dvorište je uređeno kao gospodarsko dvorište, zatravljeno i redovno održavano sa pristupnom pješačkom stazom opločenom betonskim pločama. Ispred kuće je bunar sa hidroforskim postrojenjem.
Ima stabla oraha, a od voćaka: trešnje, kruške, jabuke, šljive, višnje i vinova loza.
Ulaz u dvorište moguć je sa dvije strane (južne i zapadne).
Moguća je zamjena nekretnine sa nekretninom u Zagrebu sa nadoplatom.
Dokumentacija je uredna.

Detalji nekretnine

priključcistruja, telefon
mogućnost priključkavoda
grijanjekruta goriva
opremavrt, gospodarski objekt, drvarnica, dvorište, ljetna kuhinja, staja, štagalj
dokumentacijauredna
cijena23.000,00 €
lokacijaSeverovci
kategorija nekretnineKuće