Najpovoljnije nekretnine u Đurđevcu i Podravini

K – 155 PITOMAČA

Prodaje se prekrasno uređena i namještena kuća površine 418 m2 sa 20 prostorija. Zbog njene veličine kuća se može prenamijeniti za potrebe staračkog doma ili za višečlanu porodicu. Kuća ima 3 ulaza iz dvorišta.
U prizemlju kuće se nalazi jedna veća prostorija površine 12m2, manja od 6 m2, velika gostinjska soba od 16m2, dnevni boravak 16m2, spavaća soba 16m2, wc+umiovaonik dimenzija 2x2, kupaonica (kutna kada, wc, umivaonik, bide), jedna veća prostorija u kojoj je smještena plinska peć za centralno grijanje i peglaona (ormari+perilica rublja). Iz te prostorije se ulazi u zatvorenu staklenu terasu.
Hodnikom dalje se ulazi u dnevni boravak površine 40m2, kraj kojeg je blagovaona i kuhinja površine 16m2 i jedna mala kuhinjica veličine 6m2. Iz blagovaonice se ulazi u drugu terasu koja je otvorena i natkrita površine 20 m2, a kroz nju se može ulaziti i izlaziti u kuću.
Kuća ima mali podrum u kojem se nalazi peć za centralno na drva, prostor za odlaganje drva te ostava sa 2 frižidera.
Drvene stepenice vode na kat kuće gdje se nalazi zatvorena terasa, spavaća soba površine 9m2, dječja soba 12m2, kupaonica 10m2, peglaona, kuhinja i mala blagovaonica površine 15m2, iz koje se ulazi u spavaću sobu i boravak površine 40 m2.
Tavanske prostorije nisu uređene.
U dvorištu se nalazi garaža bez vrata za dva automobila, ljetna kuhinja površine 16m2, alatnica 10m2, sušionica za meso, vrt i povrtnjak površine 250m2, voćnjak sa 30 sorata voćki od jabuka, kruška, šljiva pa do dunja i mušmula, 2 šupe, 2 drvarnice, nastamba za domaće životinje cca 20m2.
Razno ukrasno grmlje i drveće uz lavandu i magnoliju krase dvorište.
Kuća se prodaje zajedno za namještajem po dogovoru za vlasnikom nekretnine.
Dokumentacija uredna i dostupna na uvid.

Detalji nekretnine

priključciplin, voda, struja, telefon, internet
grijanjekruta goriva, plin, klima
opremavrt, garaža, terasa, balkon, gospodarski objekt, drvarnica, dvorište, ljetna kuhinja, štagalj, podrumske prostorije, nadstrešnica
dokumentacijauredna
cijena130.000,00 €
lokacijaPitomača
kategorija nekretnineKuće