Najpovoljnije nekretnine u Đurđevcu i Podravini

K – 154 KOZAREVAC

Prodaje se stabilna prizemnica izgrađena 1967. godine površine 100m2. Kuća ima fasadu bijele boje, drvene prozore i novu limariju (žlijebove). Ispred kuće se nalazi vrćak sa cvijećem. Ulična ograda je metalna. Dvorište je jednim djelom popločeno betonskim pločama tj. stazama. Dvorište je gospodarsko sa garažom, pomoćnim objektima površine 150-200m2 (alatnica-radionica, zidana štala, kotac, betonsko gnojište, štagalj, sušara za meso, komora, virjan, drvarnica). Iza pomoćnih objekata proteže se kanal.
Kuća ima verandu i podrum koji se proteže ispod dnevnog boravka površine 10m2, a u njega se ulazi samo izvana. Duž sredine kuće nalazi se hodnik veličine 10m2, a sa strane 2 spavaće sobe podjednake veličine cca svaka 16 m2. Kuća ima posebno kupaonicu (tuš+kada) površine 6m2 i wc površine 1,5m2. Kuhinja, dnevni boravak i blagovaona su u jednoj prostoriji veličine 18m2.
Tavanske prostorije su namijenjene za izgradnju prostorija prema vlastitim potrebama.
Namještaj djelomično ostaje u kući po dogovoru sa prodavateljem nekretnine.
U sklopu kuće, u dvorištu iste, nalazi se mala građevinska kuća veličine 20m2 (nije legalizirana) čija je cijena također uračunata u cijenu gore navedene nekretnine.
Postoje priključci za telefon, plin, struju, uličnu vodu i septičku, a grijanje je na drva ili kruta goriva.

Detalji nekretnine

površina100 m2
priključciplin, voda, kanalizacija, struja, telefon
grijanjekruta goriva
opremavrt, garaža, balkon, gospodarski objekt, drvarnica, dvorište, staja, štagalj, podrumske prostorije
dokumentacijauredna
cijena19.000,00 €
lokacijaKozarevac
kategorija nekretnineKuće